Home Redactie

Baby Zoë wordt maandag in AZ Paramaribo geopereerd dankzij donaties

De operatie van de zes maanden jonge Zoë met hydrocefalus, in de volksmond bekend als waterhoofd, zal volgens planning maandag plaatsvinden.

Marriott Hotel Paramaribo

Verschillende personen hebben gehoor gegeven aan de noodkreet van de jonge ouders, Jeanie Kasanwiradi (21) en Valentino Wangsadikrama (22). Uiteindelijk hebben twee ondernemers, Ravi Battoe van Virova NV en Egon von Foidl, managing director van Marriott Hotel, besloten om gezamenlijk de operatiekosten van 875 euro te dekken.


baby Zoe

Kasanwiradi heeft vrijdag met de twee weldoeners afgesproken dat het geld rechtstreeks van de ondernemers bij de behandelende arts terechtkomt.

Hoofdje blijft groeien


Andere burgers hebben steun toegezegd voor de nazorg van het kindje. In december is de zuigeling voor de eerste keer geopereerd om de groei van het hoofd af te remmen, maar het vocht van slechts een deel van de hersenen is afgezogen. Hierdoor blijft het hoofdje groeien.

Ook helpen?

Wilt u ook nog een bijdrage leveren? Dan kunt u contact maken met:
gezin Wangsadikrama & Kasanwiradi
Contactnummer: +598 8989151 (Jeanie Kasanwiradi- moeder) Voor donaties: DSB giro rekeningnummer 2623692
+597 8136141 (Valentino – Vader)

Gerelateerde berichten:

Baby Zoë moet dringend geopereerd worden in AZP – Paramaribo – Suriname
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.