3-jarige klaagt van pijn. Misbruik door de buurman? Paramaribo – Suriname

Paramaribo Suriname

Geestelijk gestoorde misbruikt 3-jarige. De politie van Latour kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een melding van een zedendelict.
[quads id=1]

Dagblad Suriname praat met de moeder

Een 17-jarige geestelijk gestoorde wordt ervan verdacht een 3-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de moeder van het kind. Zij was ten tijde van het geval aan het werk.
[quads id=1]

Betrapt achter het huis

Toen zij van het werk thuiskwam, vertelde haar grootmoeder dat een buurtbewoner de verdachte en haar 3-jarige dochter had betrapt achter het huis, alwaar de familie van het slachtoffer woont. De verdachte is toen weggelopen en de oma bracht haar achterkleindochter naar binnen. De moeder van het slachtoffer is weer vertrokken naar het werk en kwam in de avond thuis.

Het meisje klaagde van pijn

bed Suriname misbruik
[quads id=1]
Zij was bezig haar dochter te baden toen het kind van pijn klaagde. De moeder heeft toen de politie geraadpleegd. De sterke arm van Latour is ter plaatse geweest en heeft een doktersverklaring achtergelaten. De moeder is woensdagmorgen met haar dochter naar de dokter geweest. Het kind is opgenomen in het ziekenhuis.

De buurman is niet aangehouden

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Volgens de moeder is de verdachte vooralsnog niet aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.