Zin in een stage plaats bij Zwemschool Aquafit in Paramaribo – Suriname?

stage Suriname

Stagiaires die werkervaring in het buitenland willen opdoen, andere culturen willen leren kennen, maar toch ook lesgeef technisch goed begeleid willen worden zijn van harte welkom. Wij verzorgen ouder-kindzwemmen, peuter-kleuter-kinder-volwassen zwemles, aquafit en verschillende privélessen.
[quads id=1]

Geïnteresseerd?

Stuur uw sollicitatie met CV per e-mail voor 30 april naar:
Aquafit NV
T.a.v. Carien de Ridder-Hamers
E-mail: [email protected]
[quads id=1]

stage Suriname
Stage lopen in Suriname
Over Aquafit NV

In maart 2006 zijn wij, Teun en Carien de Ridder naar Suriname geemigeerd, aanvankelijk om tijdelijk in Suriname te komen werken en de opleiding op te zetten om zweminstructeurs op te leiden. Echter houden we beide niet van stil zitten en hebben we in juli 2006 ZWEMSCHOOL AQUAFIT opgericht! We zijn begonnen in het zwembad van Puerto Alegre, als eerste met onze kinderzwemlessen. Het werd al snel drukker door de mofo koranti, en er kwamen meer lesdagen en lesuren bij. Ook werd ons lesprogramma uitgebreid met volwassenzwemles, het ouder-kindzwemmen en onze aquafit lessen.

[quads id=1]

Ons eigen zwembad

Na 3 jaar werd Puerto Alegre verkocht en moesten we op zoek naar een nieuw zwembad. Dat is gelukt, onze zwemlessen verhuisde naar het zwembad van Riverclub, en voor onze ochtend aquafitlessen en het babyzwemmen konden we gebruik maken van het zwembad van Residence Inn. Inmiddels waren we hard op zoek naar een plekje waar we ons eigen zwembad konden opzetten. In juli 2011 was het zover en kochten we het perceel waar we ons zwembad op konden bouwen, in September 2012 is de bouw begonnen en vanaf maart 2013 verzorgen wij al ons lessen in ons eigen zwembad! Bekijk hier hun Facebookpagina

Voor meer informatie klik op de volgende link www.aquafit.sr

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.