Video – Meerdere doden door ingestorte brug (Miami)

Brug stort in

“We weten nog niet om hoeveel slachtoffers het gaat, maar het zijn er meer dan 10. Het is erg. Heel erg.” Nieuwe brug stort in en belandt op auto’s in Miami: “Meer dan 10 doden”
[quads id=1]
Een nieuwe voetgangersbrug in het Amerikaanse Miami is ingestort en op een lager gelegen autoweg terechtgekomen. Er wordt gevreesd voor meerdere slachtoffers: auto’s werden bedolven door het puin, verschillende bestuurders zitten geklemd.

De 950 ton zware voetgangersbrug in de buurt van de universiteit van Florida was nog niet in gebruik genomen toen ze donderdagmiddag (lokale tijd) instortte op een lager gelegen autoweg met zes baanvakken. Het is nog niet duidelijk mensen er bedolven werden door het puin, maar uit de beelden blijkt dat er verschillende wagens onder de brug vastzitten.
[quads id=1]
Een agent stond de media al kort te woord: “Momenteel kunnen we niet eens zeggen hoeveel auto’s er vast zitten. We zullen nog een tijdje niet weten om hoeveel slachtoffers het gaat, maar het is erg. Heel erg.” Naar verluidt stonden de bedolven auto’s stil voor een rood licht toen de brug instortte. “Er waren geen signalen. Ze kwam zomaar plots naar beneden.” Volgens burgemeester Gimenez kwamen er acht voertuigen onder de instortende brug terecht.

[quads id=1]
Volgens aanwezige arbeiders gaat het om “een constructiefout”.
Bekijk hier verschillende video’s:


Bron: nieuwsblad.be
Foto van Sky news
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.