Verkeersbarometer Suriname op 15 na dodelijk ongeluk in Paramaribo

Kevin Paramaribo

De motorfietser Kevin Khemai (23) is op dinsdag 13 maart in het ziekenhuis overleden, na op maandag 19 februari betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de kruising van de Magareta- en de Van Maanenlaan.
[quads id=1]

Te Margaretalaan in Paramaribo
motor ongeluk
foto van TG

Khemai reed over de Magaretalaan toen hij werd aangereden door een personenauto die in tegenovergestelde richting reed. Bij het beschrijven van een rechtse bocht verzuimde de chauffeuse voorrang te verlenen aan de motorfietser.

AZ Paramaribo

Met zware letsels werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 13 maart het leven liet.
[quads id=1]

Verkeersbarometer naar 15

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat landelijk op 15.
Bron: KPS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.