Overleden – Renaldo Cruden

Renaldo Cruden

Bedroefd maar toch dankbaar voor de liefde en zorg waarmee hij ons gedurende tijd zijn leven heeft omringd. Na een intens en bewogen leven is onverwachts van ons overgegaan in dierbare herinneringen onze vader, grootvader en overgrootvader:

Renaldo Everadus Cruden

Uit vuur en ijzer, zuur en zout Zo wijd als licht, zo eeuwenoud Uit alle lessen wordt een mens gebouwd En steeds opnieuw geboren! Afscheid nemen is met zachte handen dichtdoen wat voorbij is en verpakken in goede gedachten ter herinnering. De tijd gaat voort alleen in gedachten kun je terug.

Rust zacht lieve vader, grootvader en overgrootvader je hebt het op jou manier gedaan.

Namens:
Kinderen:
Maureen Cruden Patrick Cruden Carmelita Cruden Ryan Cruden

Klein- en achterkleinkinderen:
Chemano Cruden Dynithia Cruden Ky-chaira Cruden Arsenio Cruden

We zeggen geen grote woorden maar hopen dat een klein gebaar volstaat, en hopen dat tranen het verdriet verdunt. Wij wensen Milizia Landvreugd, Bryan Landvreugd, Nancy & Jacqueline Ceeder veel kracht toe bij het verwerken van jullie verlies.

Renaldo Everadus Cruden

Geboren Coronie, Suriname 1-1-1941
Overleden Rotterdam, Nederland 9-3-2018

Gelegenheid voor het afscheid nemen/condoleren in het rouwcentrum Goetzee te Rotterdam.

Donderdag 15/03/2018 – 18:30u tot 19:30u.

Begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden in het Kapel van het R.K begraafplaats St. Laurentius te Rotterdam.

Vrijdag 16/03/2018 – 13:00u tot 15:00u

Namens de nabestaanden:
Familie Cruden

[quads id=1]
Renaldo Cruden
[quads id=1]
Renaldo Cruden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]