Video update – Politie agent schiet op man in Paramaribo

politie Paramaribo

Scroll naar beneden om de video te bekijken met de update. Leandro Akkerhof vertelt zijn deel van het verhaal!!
[quads id=1]
Leandro Akkerhof bijna vermoord door een politie Gek omdat hij Leandro aanziet voor een acu dief. In het ziekenhuis wordt hij zonder pijnstillers behandeld omdat de hulpverleners van AZ denken dat hij een rover is, foei toch medici, is dat de eed dat jullie hebben afgelegd om onderscheid te maken?
[quads id=1]
Daarna zegt de politie doodleuk dat er een vergissing is gemaakt. Wel de minister van justitie mag wel even optreden tegen deze schietgrage gek. Periode Santokhie mocht deze gek zich zeker voor de rechter gaan verantwoorden (welliswaar aan het einde van zijn loopbaan als minister).


(Facebook Marowijne Suriname)

Eerdere berichten:
Politie agent schiet op man in Paramaribo


Eerdere bericht:

Een politie agent schoot vrijdagochtend op een man die vermoedelijk een accu in Paramaribo zou hebben gestolen. Uit zijn verklaring blijkt dat hij een venster van zijn woning opendeed toen hij honden hoorde blaffen.
[quads id=1]

De auto stond geparkeerd in de Gladiolenstraat te Paramaribo

Hij zag dat een man vanuit een voertuig van zijn buurvrouw met een accu liep naar de hoek van de Kamperfoelie- en Gladiolenstraat. Daar stond een blauwe wagen geparkeerd.

De man stapte in de wagen en reed weg. De agent liep naar de Zonnebloemstraat en zag dat die blauwe auto over de Zonnebloemstraat reed. Op de hoek met de L’ Hermitageweg werd een persoon afgezet. Het voertuig reed terug en de politieman liep de straat op om de bestuurder tot stoppen te dwingen.
[quads id=1]

Schotverwondingen in borst en arm

Deze negeerde zijn bevel waarna de politieman twee schoten loste met zijn dienstvuurwapen op het voertuig. De man met de schotverwonding blijkt LA (33) te zijn. Hij liep schotverwondingen aan de rechter borststreek en rechterarm op. Hij verkeert buiten levensgevaar.

politie Suriname

Bleek dat hij niets heeft gedaan

Uit verklaring van LA blijkt dat hij niets heeft gedaan. Hij beweert dat hij over de Zonnebloemstraat reed en is beschoten door een persoon op de weg. Hierna zette zijn vriendin die ook in het voertuig zat, hem bij de Spoedeisende Hulp af.

Kogelinslag in zijn auto

Vanuit het ziekenhuis werd gemeld dat een man met schotverwonding daar was. Er was een kogelinslag in het achterportier aan de bestuurderszijde en een zijruit
[quads id=1]

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.