Mijn nichtje slaapt en praat met geesten op haar kamer (spookverhaal)

Ik ben Stefanie. Ik was een keer op mijn nichtje aan het babysitten. Mijn zus moest die dag uit. Ik bleef dus bij haar slapen. Een man heeft ze niet meer.
[quads id=1]

Vreemde geluiden uit de kamer van mijn nichtje

Ze hadden een soort camera in de kamer van mijn nichtje dus je kan gewoon zien wat er gebeurt in de kamer. Terwijl ik aan het oppassen was viel ik beetjes bij beetjes in slaap. Toen werd ik wakker van vreemde geluiden. Alsof mensen met elkaar aan het praten waren. Ik wist niet goed waar het vandaan kwam en zag dat het van die camera kwam.

[quads id=1]

Ik viel bijna flauw

Toen ik naar het beeld keek zag ik dat er een donkere schimmen over de baby hingen. Dus boven haar wieg. Mijn nichtje zat gewoon rechtop in bed omhoog te kijken naar die dingen. Ik weet niet precies wat het was, maar het was duidelijk aanwezig. Ik was zo bang dat ik bijna flauwviel. Ik wist niet wat ik moest doen maar ik moest naar boven. Ik moest gaan kijken. Ik ging stiekem naar boven. Naar de kamer. Toen ik binnen was zag ik helemaal niets meer.

Mijn nichtje begon te huilen

Mijn nichtje begon te huilen. Ze zag er geschrokken uit. Ik nam haar mee naar beneden. Doodsbang was ik. Ik ben voorbij de poort gaan zitten met haar. Te bang om in het huis te blijven. Gelukkig waren er mensen voor de deur. Want ik was doodsbang.  Ik belde mijn zus dat ze naar huis moest komen.

Ze kijkt ernaar

Ik vertelde haar meteen wat ik had gezien en dat ze haar huis moest roken enz want het spookte. Ik hoopte dat ze zou zeggen dat ik het niet goed had gezien. Maar toen vertelde ze me dat ze het ook vaker heeft gezien. Zelfs met haar blote ogen. Ze hoorden dan ook mensen praten met elkaar. Mijn nichtje reageert daar heel sterk op zegt ze. Ze kijkt dan ook echt naar die schimmen. En brabbelt met ze. Maar mijn zus negeert het gewoon en het gaat dan ook vanzelf weer over.


[quads id=1]
Ik wilde niets horen. Ik snapte niet dat ze zo kon leven in huis. Gewoon met geesten. Ze zei dat ik me niet moest aanstellen. En dat ik niet bang moest zijn. Ik weet wel dat ik nooit meer daar ben gaan oppassen. Nu een paar jaren later. Is het nog steeds zo. Mijn nichtje slaapt met ‘iets’ in haar kamer. Ze slapen samen, ze spelen samen en ze praten de hele tijd samen.

Ze vraagt haar vriendinnetje of ze wil eten

Mijn nichtje vraagt haar ‘vriendinnetje’ ook wat ze willen eten en wat ze willen doen. En dan zegt ze het tegen mijn zus. Mijn zus ziet het als iets gewoons. Het is normaal geworden. Ze gelooft er niet echt in, maar ze zegt wel dat haar dochtertje gewoon een beschermengel heeft. Mijn moeder en ik blijven zeggen dat ze iets moet doen. Maar dat wil mijn zus niet. Ze zegt dat mijn nichtje wordt beschermd door haar oma.

Het klopt ook wel een beetje want het gaat heel goed met mijn nichtje, maar ik vind het niet normaal. Mijn zus ziet nog steeds schimmen in huis. Vooral rondom haar dochtertje.

[quads id=1]

Ik ben echt bang

Ik ben echt bang om daarnaartoe te gaan. Laatst waren ze hier en ook hier praat ze met haar ‘vriendjes’. Ik kon een week lang niet slapen . Ik was zo bang. Bang dat die geesten hier waren gebleven. Mijn zus wil niets weten over wassies en dat soort dingen. Ze zegt dat het vanzelf wel weer overgaat en dat ze geen last heeft van die ‘geesten’.

Ze heeft geen normale vrienden

Moet ik mij er maar niet mee bemoeien en het zo laten? Of moet ik iets doen, want straks wordt het steeds erger. Mijn nichtje heeft helemaal geen echte vrienden. Ze is 6 jaar en ze speelt nooit een keertje buiten. Van school komt ze direct thuis en gaat ze naar haar kamer. Ze is altijd thuis op haar kamer met haar geesten. Ik vind het helemaal niet gezond.

[quads id=1]

Ik ben zo bang

Aan de andere kant ben ik echt een fredebakroe. Liever doe ik niets maar straks gebeurt er iets met haar. Ik ben echt bang dat er iets ergs gaat gebeuren. Het gaat om mijn nichtje. Is eng hoor zo. Ik krijg elke keer koude rillingen als ik aan die situatie denk. Hebben jullie ook zoiets meegemaakt ooit? Is dit normaal? Ik heb geen kinderen. Ik snap wel dat ze met zichzelf kunnen praten. Maar die schimmen die ik heb gezien zijn echt geesten.

Gerelateerde verhalen klik op de foto om het verhaal te lezen.

Klik op onderstaande link om de verhalen te lezen:
Anoniem – Het spookt op de markt! Verzinsel of is het echt zo? (spook-verhaal)
centrale markt Suriname FamilieNieuws spookverhaalilie

 

Video – Ik voel aan wanneer erge dingen gaan gebeuren (spookverhaal)
erge dingen spook verhalen FamilieNieuws Suriname

Nieuw bij FamilieNieuws: Spookverhalen
Wilt u ook uw bijzondere gebeurtenis met ons delen?

Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]
U kunt ook een bericht sturen vis Facebook

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.