Meer over gevonden vliegtuig in Suriname. 5 Surinamers aangehouden

drugs vliegtuig Suriname

Zeven personen aangehouden in vliegtuigzaak. Vliegtuig gevonden in Suriname met lading drugs.
[quads id=1]

5 mensen uit Suriname

Zeven personen zijn aangehouden in de zaak waarbij een vliegtuig met drugs werd aangetroffen in Saramacca. Het betreft 2 buitenlanders en 5 Surinamers. De redactie verneemt dat door goed speurwerk van een gemengde eenheid de aanhoudingen konden worden verricht.
[quads id=1]

Strafbare handelingen

Ten tijde van de aanhouding waren de verdachten bezig met strafbare handelingen. Er werd meer dan 400 kilogram aan drugs aangetroffen en in beslag genomen.

Te Saramacca Suriname

De locatie waar het vliegtuig is aangetroffen is aan de Oost-West-verbinding ter hoogte van km 80 in het district Saramacca. De locatie die een rijstveld moest voorstellen heeft een geavanceerde landingsbaan die langer is dan 2 kilometer.
[quads id=1]

Toeval of?

De redactie heeft verder vernomen dat het terrein aan dezelfde eigenaar behoort waar recent nog een duikboot werd aangetroffen en in beslag werd genomen. Daarbij werden 3 Columbianen en een Cubaan aangehouden. Naar verluidt werden dinsdagmiddag tijdens de actie schoten gehoord.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.