Gasbuks aangetroffen bij vechtende scholieren van school te Paramaribo

gasbuks Paramaribo

De politie van Geyersvlijt heeft in samenwerking met het RBT op dinsdag 10 scholieren aangehouden. Deze scholieren hebben zich na school verplaatst naar een andere school aan de Achillesstraat te Noord.
[quads id=1]

Meldingen van vechtpartijen

Zij trekken al enkele dagen naar die school en blijven daar rond hangen en wachten op de scholieren van de desbetreffende school. Wanneer die school vrij is gaat dit tiental te keer en er ontstaat er vaak ruzie. De politie heeft al bijkans drie dagen meldingen binnen gehad betreffende een vechtpartij op straat.
[quads id=1]

School te Paramaribo

Op een van de tien leerlingen van de Technische school Geyersvlijt is er een gasbuks aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de overige scholieren bij het zien van de politie hun voorwerpen hebben weggemaakt. In het belang van het onderzoek is het tiental overgebracht naar het bureau.

Scholieren heengezonden

De ouders van deze scholieren werden opgeroepen. Na ernstige waarschuwing zijn de scholieren heengezonden.
[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.