Video – Toerist bevalt van baby in de zee alsof het doodnormaal is (buitenland)

toerist bevallen

De Egyptische badmintonster Hadia Hosny El Said wist even niet wat ze zag toen ze van het balkon van haar oom een vrouw zag bevallen van een baby in de Rode Zee.
[quads id=1]

Een man draagt de baby uit de zee

Ze haalde meteen haar camera boven en deelde de foto’s op Facebook, waar ze meteen de wereld rond gingen.
Een eerste foto toont hoe een oudere man de baby uit de zee draagt. De navelstreng nog verbonden met de in een plastic emmertje opgevangen placenta die door de vader van het kind vastgehouden wordt.

Moeder kwam toen ook uit de zee lopen

Enkele ogenblikken later kwam ook de moeder van het kind boven water en wandelde die aan land alsof ze net een verfrissende zwemsessie achter de rug had.
[quads id=1]

Het leek gepland

Volgens Hadia bleek de oudere man een dokter te zijn die zich gespecialiseerd heeft in watergeboortes en zou de bevalling dus wel degelijk gepland zijn. De identiteit van de vrouw of de rest van de aanwezigen werd niet bekendgemaakt.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: www.nieuwsblad.be/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.