Video – Extra concert!! Beyoncé en haar love Jay-Z komen naar Amsterdam!

beyonce jay z

Update: Extra concert!!!

Jay-Z en Beyoncé geven een extra concert in de Amsterdam ArenA. Op woensdag 20 juni staat het stel ook op het podium in Amsterdam voor hun On The Run II-tour.
[quads id=1]
UITVERKOCHT
De kaarten voor het optreden op dinsdag 19 juni waren maandag binnen een uur weg. Ook in Amerika waren de shows razendsnel uitverkocht. Het muzikale duo heeft extra shows aangekondigd in onder meer Washington, Chicago en Los Angeles.
[quads id=1]
De concertreeks van Beyoncé en JAY-Z begint op 6 juni in Cardiff en trekt langs verschillende Europese steden. Eind juli gaat het muzikale echtpaar op tournee in Amerika. Het duo ging al eens samen op tournee in 2014. De On The Run-tour werd destijds ook een groot succes. Ruim 90 procent van alle shows in de Verenigde Staten was uitverkocht en de tournee was goed voor een omzet van omgerekend ruim 75 miljoen euro. Ruim 850.000 fans kochten een kaartje voor een concert.

De kaartverkoop voor het extra concert begint op maandag 26 maart om 10.00 uur.


De geruchten gingen al enige tijd de ronde, maar nu is het dan eindelijk bevestigd: Beyoncé en echtgenoot Jay-Z gaan samen op tournee.
[quads id=1]

Het stel geeft een optreden in Amsterdam

De twee zullen ook Amsterdam aandoen en een optreden geven in de Amsterdam Arena.

Foto van Metro.nl
Ze gaan naar verschillende steden

Het echtpaar kondigde hun On The Run II-tour maandag aan op Instagram. De reeks zal op 6 juni in Cardiff van start gaan, waarna verschillende Europese steden zullen volgen. Ticketmaster maakte bekend dat Amsterdam 19 juni aan de beurt is.
[quads id=1]

https://www.instagram.com/p/BgOcD3cFlDs/?taken-by=beyonce

NIET DE EERSTE KEER

Na Europa zal de tour doorgang vinden in de Verenigde Staten. De zangers en rapper beginnen de Amerikaanse tour op 25 juli in Cleveland. De Amerikaanse tour zal verder bestaan uit eenentwintig optredens.

Een groot succes

Het is niet de eerste keer dat het stel samen op tournee gaat. De eerste On The Run-tour vond plaats in 2014 en was meteen een groot succes. Ruim 90 procent van alle shows in de Verenigde Staten was uitverkocht, en de tournee was goed voor een omzet van omgerekend 75 miljoen euro. Ruim 850.000 fans kochten een kaartje voor een optreden van het muzikale echtpaar.
[quads id=1]

KAARTVERKOOP

Afgelopen week ontstond er verwarring na aanleiding van een mededeling van de zangers over een nieuwe tour op haar Facebookaccount. Dit bericht werd echter snel weer verwijderd, en verdere uitleg bleef uit. De kaartverkoop voor het concert van het echtpaar zal maandag 19 maart om 10.00 uur van start gaan.
Bekijk hier de video’s:

Dit is wat je kan verwachten:

Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.