Man mishandeld door crimineel met mes aan Kerkplein te Paramaribo

politie Paramaribo

Een crimineel heeft een 32-jarige man in de nacht van vrijdag op zaterdag op het hoofd en de linkerarm verwond. Het slachtoffer moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling.
[quads id=1]

Uit zijn verklaring blijkt dat hij over de Noorderkerkstraat liep vanuit het Kerkplein in de richting van de Henck Arronstraat.

Ter hoogte van EBS

De crimineel kwam vanuit de tegenovergestelde richting aan. Ter hoogte van de NV Energie Bedrijven Suriname trok hij een mes te voorschijn en nam onder bedreiging daarvan twee mobiele telefoons van het slachtoffer weg.
[quads id=1]

De crimineel rende richting Kerkplein

Het slachtoffer probeerde de crimineel aan te vallen, waarna die hem met het mes op het hoofd stak en in zijn linker bovenarm. Daarna rende de rover in de richting van het Kerkplein. De man deed aangifte van de beroving bij de politie die nog bezig de crimineel op te sporen. De rover was gekleed in een paars hemd en had een witte tas bij zich.
steken overleden
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.