16-jarige wist niet dat 33-jarige misbruik verdachte een vrouw had

buurman Suriname

Silvion S. staat terecht wegens intiem misbruik van een 15-jarig meisje. Het slachtoffer dat nu 16 is, is maandag gehoord door rechter Siegline Wijnhard.
[quads id=1]

Ze wist niet dat hij een vrouw had

Zij wist niet dat de verdachte 33 is. Zij was er niet van op de hoogte dat hij een vrouw heeft, verklaarde zij.

Tijdens het misbruik vorig jaar, woonde het meisje bij haar vader. Zij heeft op aandringen van de man erin toegestemd om omgang te hebben met hem. De moeder van het meisje kwam erachter dat zij een vriend heeft. Zij heeft toen opgetreden tegen het meisje. De moeder had de telefoon van haar dochter afgepakt. Het toestel bleek aan de EBS toe te behoren. Aangezien de verdachte niet kon uitleggen waarom het toestel bij dat meisje was, werd hij ontslagen.
[quads id=1]

Ze werd uit huis gezet

Toen de vader van het meisje erachter kwam dat zijn dochter intiem contact had met de man, werd zij uit huis gezet. Zij heeft hierop het weekend doorgebracht bij de verdachte. (Met zusjes en broer?) Het meisje zei aan de rechter dat de man voor haar gebeden heeft en haar niet heeft aangeraakt.

Hij wist niet dat ze 15 was

De verdachte verklaarde tegenover de rechter dat hij niet wist dat het meisje 15 was. Volgens hem heeft zij verklaard dat ze 18 is. Dit werd heftig ontkend door het slachtoffer. Het meisje verklaarde dat de verdachte haar bedreigt vanuit het cellenhuis. Hij belt op een telefoon van haar neef. De man ontkende dit. De rechter wil de neef horen en stelde de zaak uit.
[quads id=1]
Misbruik suriname

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.