Zelfmoord 14-jarige in Suriname door Japanse game?

Afgelopen week schoot een 14-jarige zich in Suriname door het hoofd met een jachtgeweer. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de tiener het jachtgeweer van zijn vader heeft gepakt.
[quads id=1]

Zelfmoord in zijn slaapkamer

Hij heeft zich daarmee in zijn eigen slaapkamer door het hoofd heeft geschoten. Hij overleed ter plekke. Zijn dood wordt door sommigen in verband gebracht met een Japanse game.

Volgens zijn ouders bleef de jongen vaker in zijn kamer en was hij altijd bezig te gamen. Een keer heeft hij zijn moeder gevraagd of hij naar Japan mag gaan.
[quads id=1]

Boodschap achter gelaten

Het slachtoffer heeft een boodschap achtergelaten, maar helaas kunnen de ouders het niet begrijpen. De tekst is in het Japans geschreven vertelde de vader aan Dagblad Suriname.

Veel mensen in Japan plegen zelfmoord door zware werkdruk. Daar gaat het spelletje over.
Zelfmoord spelletje

Volgens de vader was zijn zoon netjes gekleed in een rood lange mouw hemd en een blauwe broek. Hij heeft ook een tekst op de deur geschreven in het Japans. Hij had een hartje getekend en dit met zijn bloed gekleurd. Hoewel het motief nog onbekend is en het verdere onderzoek door de recherche van Midden Suriname nog bezig is, zijn sommige mensen ervan overtuigd dat zijn dood iets met de game te maken zou hebben:
[quads id=1]
Lees hier een bericht erover op social media:

Bron: Waterkant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.