Home Redactie

Vuistvuurwapen van de DC van Paramaribo in beslag genomen

Het vuistvuurwapen van de district commissaris(dc) van Paramaribo Noord-Oost Mike Nerkust is zaterdagochtend na een schietincident in bewaring genomen door de politie.

DC van Paramaribo verwondt zichzelf in dijbeen

De dc zou zich met het vuurwapen hebben verwond in zijn linker dijbeen. De redactie verneemt dat het geval zich heeft voorgedaan bij de woning van Nerkust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Naar verluidt ging het vuurwapen af tijdens het ontladen en liep hij een schotverwonding op.

Per ambulance afgevoerd

Nadat de politie op het adres aankwam werd de dc per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Hier werd hij na medisch te zijn behandeld heen gezonden.

Binnenkort weer op kantoor

De redactie heeft inmiddels contact gehad met Nerkust en hij vertelt dat het goed met hem gaat. “Ik ben binnenkort weer op kantoor.”

Nerkust pistool
Foto uit Dagblad Suriname
Politie is belast met het onderzoek

Het vuurwapen werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in bewaring genomen in belang van het verdere onderzoek. De dc is in het bezit van een wapenvergunning. De politie van Munder is belast met het verder onderzoek.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.