Gouden huwelijk voor echtpaar Nanda – Sewnandan uit Saramacca – Suriname

Nanda-Sewnandan

50 jaar huwelijk! De heer Nanda Ramratan en mevrouw Sewnandan Chanderlekha wonende aan de Plebejerweg no. 6 in het district Saramacca delen al 50 jaar lief en leed met elkaar.
[quads id=1]

Hun huwelijk was op 2 maart 1968

Zij zijn in het huwelijk getreden op 2 maart 1968. De heer Nanda Ramratan, meer bekend als Bhaiwa is geboren op 4 september 1947 in het district Wanica. Hij komt uit een gezin van 12 kinderen, waarvan 4 meisjes en 8 jongens. Vanaf zijn geboorte tot zijn 26ste jaar is hij opgegroeid op Pad van Wanica en wel aan de Commissarisweg. Daarna verhuisde hij naar zijn huidig woonadres.
[quads id=1]

Bij OW tot aan zijn pensioen

Hij heeft de Gewoon Lager Onderwijs tot de tweede klas bezocht. Hij heeft verschillende werkzaamheden verricht op rijstvelden, in de tuinbouw en klein landbouw. Daarnaast heeft hij 33 jaar gewerkt in de functie van pompgemaal operator op het ministerie van Openbare Werken tot aan zijn pensioen. Ondanks zijn leeftijd doet hij nog steeds aan landbouw.

9 kinderen. 8 meisjes 1 zoon

Mevrouw Sewnandan Chanderlekha zag het levenslicht op 29 juli 1950 in het district Saramacca. Zij komt uit een gezin van 9 kinderen, waarvan 8 meisjes en 1 jongen. Zij is opgegroeid op Hamburg en heeft het Gewoon Lager Onderwijs tot de 4e klas bezocht. Zij heeft verder 4 jaar gewerkt bij Surland( nu F.A.I) en 30 jaar als interieur verzorgster, bij particulieren.
[quads id=1]

Wederzijds respect

Wederzijds respect, liefde, vertrouwen, begrip en met de zegen van de Almachtige, heeft volgens het echtpaar ertoe geleid dat zij nu 50 jaar verder nog steeds samen zijn.

Redelijke gezondheid

De gezondheidssituatie van het echtpaar is redelijk te noemen. Uit het huwelijk zijn er 4 kinderen geboren, waarvan 2 jongens en 2 meisjes. Districtscommissaris, Laksmienarain Doebay van Saramacca heeft namens de President van Suriname de felicitaties overgebracht aan het echtpaar en de gebruikelijke enveloppe overhandigd.

Bekijk hier de leuke foto’s:

Bron: BIC Saramacca
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.