Waarschuwing – Moeder vindt vermoedelijk ‘sukru’ in drankje van kind

kind drinken

Een moeder wiens dochter op een lagere school zit, haalde op donderdag 1 maart haar kind van school. Het meisje begon haar drankje uit haar flesje op te drinken.
[quads id=1]
De moeder liet het kind stoppen met drinken nadat zij de inhoud van het drankje vreemd vond. Zij stelde de schoolleiding en de politie hiervan op de hoogte.

De politie van Jeugdzaken die samen met de afdeling Narcotica Brigade een onderzoek instelde naar de inhoud van de fles, vermoeden dat het in deze moet gaan om de bekende drugs “Sukru”. De inhoud wordt voor verder onderzoek gestuurd naar het Centraal Laboratorium.
[quads id=1]

kind drinken
Voorbeeld foto van The Fertile Chick

De politie doet een beroep op ouders en schoolleiders om waakzaam te zijn. Aan de jeugd wordt gevraagd geen eten en drinken te accepteren van mensen die zij niet kennen. Laat ook je eten en drinken niet staan en vertrouw niemand!
[quads id=1]
De politie van de afdeling Jeugdzaken zet het onderzoek in deze zaak voort.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.