Morgen gewoon normaal bus vervoer in Suriname

school Suriname

De actie van de Organisatie van Bushouders in Suriname(OBS) is opgeschort. Dit is zaterdagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering in Mata Gauri besloten.
[quads id=1]

Achterstallige betaling ontvangen

De OBS geeft de regering twee weken de tijd om alle financiële verplichtingen na te komen. Ze hebben de achterstallige betaling over februari ontvangen plus de tariefverhoging van 25 procent over de eerste twee maanden dit jaar.
[quads id=1]

Dat was hun eerste wens

“Dat was in eerste instantie onze wens, maar toen dat uitbleef, hebben we gezegd dat we de 40 procent verhoging willen zoals wij toen zijn overeengekomen met minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie”, zegt een de districtsvertegenwoordigers van de OBS aan dWT.

bus school
Voorbeeldfoto. busvervoer in Suriname

[quads id=1]

Aanvankelijk was de OBS met het ministerie een verhoging van 40 procent overeengekomen. De regering was door geldgebrek niet in staat dit te betalen en heeft 25 procent aangeboden.

Ze willen nu de rest

De vervoerders willen nu ook de resterende 15 procent. De verhoging zou moeten terugwerken vanaf juni 2001. Hij voegt hier aan toe dat de overheid ermee moet ophouden de bus- en boothouders niet op tijd te betalen.

Steeds bedelen voor geld

“We moeten telkens bedelen om ons geld, terwijl wij onze diensten al hebben verleend.”
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.