Bekendmaking van Kensenhuis NV.: “Waarschuwing aan de gemeenschap”

Kensenhuis Paramaribo
Onderwerp: Gronden te Para Plantage Osembo

Indien u gronden verstrekt gekregen heeft of aangeboden gekregen heeft door de heer Edo Reger,
[quads id=1]
Bent u in strijdt met de wet en wordt u of bent u benadeeld de heer Edo Reger, geeft gronden uit van de Plantage Osembo terwijl er een totaal beslag ligt op de plantage Osembo te Para.

Maak een melding bij de politie

Indien u hiervan niet op de hoogte van bent geweest is het verstandig hier melding van te maken bij de politie of bij het DC-kantoor te Para.

Tevens bedrijven / particulieren die zandafgravingen plegen op de plantage / houtkap plegen zijn ook in strijd met de wet het is verstandig hiervan ook de juiste instanties in te lichten over de fraude en oplichtingspraktijken van de heer Edo Reger, die zich voordoet als Voorzitter van de Plantage Osembo.
[quads id=1]
Het beslag op de plantage is reeds vorig jaar-2017 gelegd en reeds ingeschreven bij het hypotheek kantoor GLIS.

Het zou zonde zijn als u straks een huis heeft gebouwd / grond bezit en dat deze door de beslaglegger wordt geveild

Het is verstandig u over plantage gronden van te voren te laten inlichten voordat u zich zelf strafbaar maakt en dat u wordt misleid en u geld voorgoed kwijt bent geraakt.

Reken niet op de overheid

Let u op de overheid heeft geen controle op plantage gronden of voeren de controles daarvan niet goed uit wanneer er pas stront aan de knikker is dan pas worden ze wakker daar in het assemblee. Uiteraard spelen er ook andere belangen mee! dus rekent u niet op de overheid als u wordt of bent misleid.

Hopende u voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groeten
[quads id=1]

Foto uit DWT

Directie Kensenhuis NV. [email protected]

Bekijk hier de bijbehorende foto’s van het bericht:

Bron: Binnengekomen bericht afkomstig van Kensenhuis NV
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.