49-jarige chauffeur overleden na verkeersongeluk in Paramaribo

Foto van Roy Makka

Verkeersongeval met een dode. De 49-jarige Radjinderkoemar Ramasre heeft op vrijdag 9 maart na een verkeersongeval ter plaatse het leven gelaten.
[quads id=1]

De chauffeur lag onder het voertuig

De politie van het ressort Flora kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een verkeersongeval aan de Jaggernath Lachmonstraat, waarbij een voertuig over de kop is geslagen. Op de plek is een vrachtwagen van 4.5 ton aangetroffen. Onder het voertuig lag er een slachtoffer. Het bleek de bestuurder te zijn.

3 personen inclusief de chauffeur

Het voertuig is op hem terecht gekomen. De Brandweer moest erbij worden gehaald om het slachtoffer onder het voertuig weg te halen. In het voertuig zaten drie personen, inclusief de chauffeur.
[quads id=1]

Foto van Roy Makka
Foto van Roy Makka
Mede-inzittenden zwaar gewond

De mede-inzittenden hebben zware lichamelijke letsels opgelopen. Zij moesten per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Een hunner is niet aanspreekbaar.
[quads id=1]
Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de vrachtwagen vanuit de richting van de Corantijstraat over de J.Lachmonstraat reed naar de richting van de Coesewijnestraat. De bijrijder Donovan verklaarde tegenover de politie dat hij plotseling opmerkte dat de chauffeur Radjinderkoemar probeerde af te remmen maar dat vermoedelijk het remsysteem hen in de steek had gelaten.

Voertuig raakte van de weg

Het gevolg was dat hij van de weg raakte en tegen de elektrische paal kwam die in tweeën brak. De vrachtwagen kantelde op zijn zij en kwam op de bestuurder terecht met het voor hem noodlottige gevolg.

Barometer gestegen

Met het overlijden van Radjinderkoemar is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 13. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is ter obductie in beslag genomen. De politie onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.