De geest van zijn ex ligt tussen ons in bed (spookverhaal)

ex in bed

Hallo lezers. Ik wil jullie graag mijn verhaal vertellen. Ik woon in Nederland en ik heb geen idee aan wie ik het kan vertellen. Mensen gaan denken dat ik gek ben. Mijn vriend denkt dat al en ik eigenlijk ook.
[quads id=1]

De geest van zijn ex

Ik zie de geest van zijn ex. Maar ik ben niet gek, ik weet precies wat ik zie en wat ik voel. Maar ik weet dat een ander het niet gaat kunnen voelen en snappen. Maar het kan zijn dat 1 van jullie hetzelfde heeft meegemaakt en mij kan zeggen wat ik moet doen.

Ik ben Rosa ik ben 24 jaar en vanaf mijn 18de ga ik al met Jerrel. Hij is een stuk ouder. 28 jaar. Maar nog steeds jong. Hij heeft een zoontje van 10 jaar. Helaas ziet hij die niet meer sinds we samenwonen. Dat mag niet van zijn ex. Ik woon pas een jaartje bij Jerrel. Hij heeft hier ook gewoond met zijn ex. Zijn zoontje is hier in huis geboren.
[quads id=1]

De problemen met zijn ex

Maar sinds ik hier woon, gebeuren er vreemde dingen. Ik moet erbij zeggen dat die dingen niet gebeurde als ik eens een weekendje bij hem bleef. Ik heb toen nooit iets gemerkt. Het gebeurde pas toen ik hier echt kwam wonen en zij haar kind niet meer hier bracht. Al die vreemde dingen hebben met zijn ex te maken heeft. Zij is namelijk ook hier in huis. Haar geest woont nog hier en is niet weggegaan.

Een witte japon met bloed

Het zit zo. Haar geest zit vast in de slaapkamer. Ik voel haar het meeste daar. Zodra ik in de kamer ben, heb ik het gevoel dat er iemand is. Iemand die aanwezig is. Als ik naast me kijk of mijn ogen opendoe dan zie ik haar. Sherida zijn ex. Ze is niet dood. Maar toch is haar geest bij ons in de kamer. Soms zie ik haar voor de kast staan, alsof ze iets zoekt. Of voor het raam. Ze heeft altijd hetzelfde aan. Een witte blote nachtjapon. En bij haar buik heeft ze een grote bloedvlek. En ook bloed aan de onder achterkant van haar jurk. Altijd hetzelfde.
[quads id=1]

Ze staat gewoon te kijken

Soms staat ze voor het bed. Gewoon te kijken. Ze kijkt nooit naar mij maar wel naar Jerrel als hij in de kamer is. Een keer zag ik dat ze met zijn gezicht speelde. Het lijkt alsof ik niet in de kamer ben. Ik ben nooit echt bang geweest. Tot deze week. Deze week was het namelijk voor het eerst dat ze in ons bed lag. Op haar rug. Je ziet dan duidelijk die bloedvlek op haar buik. Maar oogcontact met mij maakt ze nooit.

Ben ik gek?

En dan is ze ineens weg. Maar het gevoel dat ze er is blijft. Ik maak Jerrel altijd wakker. Soms wordt hij boos. Jerrel zegt dan dat ik gek ben. Daarom twijfel ik ook. Ben ik gek? Het eerste wat in mij opkomt is dat ze bezig is met hekserij. En dat ze hem koste wat kost terug wil. Gewoon dat ze met iets bezig is. Ik heb er geen verstand van. Dit is gewoon een gevoel dat ik heb. Ze wil mij uit huis hebben om terug te komen.

Ik heb een helderziende gebeld

Maar dan kijk ik op haar Facebook en zie dat het best goed met haar gaat. Ik heb de stoute schoenen aangedaan en heb een helderziende gebeld. Ik wist niet beter. Ik zag ergens een nummer dat ik kon bellen. En hij heeft mij juist gezegd dat mijn vriend bezig is met iets om haar terug te pakken. Ik weet niet of hij bedoelt dat hij haar terug wil of dat hij boos op haar is. En dat hij wraak wil nemen. Ik weet wel dat hij haar echt haat omdat ze zijn zoontje van hem afhoudt. Dat frustreert hem wel. Maar als ik hem iets daarover vraag zegt hij. Hij komt wel als hij groot is.
[quads id=1]

ex in bed
Foto van Mother Nature Network
Ik ben bang

Hij werd heel boos toen ik het hem vertelde over die helderziende. Vannacht was het dus weer raak met die ex. Sherida lag weer tussen ons in. Ik verstijf dan gewoon. Opstaan durf ik dan niet en bewegen ook niet. Bang dat ze me dan toch opmerkt.

Hoe kom ik van haar af?

Ik weet niet wat ik hiertegen moet doen. Het is al een jaar gaande, maar de afgelopen weken lijkt het erger te worden. Haar aanwezigheid is zo sterk. Maar ligt dit echt aan mij? Zoja, hoe kan ik er dan vanaf komen? Hoe kom ik van haar af? Die helderziende zegt dat ik het derde wiel ben. En dat ik weg moet. Ik weet het niet. Ik hou onwijs veel van Jerrel en hij ook van mij.

Is hij met slechte dingen bezig?

Maar zal hij degene zijn die met slechte dingen bezig is? Waarom merkt hij dan niets van haar aanwezigheid? Ik weet het echt niet maar ik sta wel op het punt om uit huis te gaan. Zo kan ik niet langer leven. Die stress is te heftig en ik voel me helemaal niet thuis hier. Verhuizen gaat hij nooit doen, dat vraag ik al zo lang. Hij neemt me echt niet serieus. Wat zouden jullie doen?

Gerelateerde verhalen.

Klik op onderstaande link om de verhalen te lezen:
Anoniem – Het spookt op de markt! Verzinsel of is het echt zo? (spook-verhaal)
centrale markt Suriname FamilieNieuws spookverhaalilie

Anoniem – Ik voel aan wanneer erge dingen gaan gebeuren (spookverhaal)
erge dingen spook verhalen FamilieNieuws Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

Foto van Mother Nature Network