Video – 54 afgehakte mensen handen gevonden in een zak (buitenland)

handen gevonden

Een schokkende vondst in Rusland. In het oosten van Siberie, zo’n 30 kilometer van de Chinese grens, hebben voorbijgangers aan de oever van een rivier een zak met 54 afgehakte handen gevonden.

54 handen

De politie deed de lugubere vondst in de stad Tsjabarovsk. In de zak zaten 27 paar handen.

Macabere rituelen en maniak

Aanvankelijk deden allemaal wilde theorieën de ronde. Een daarvan was dat de handen als straf waren afgehakt van dieven. Volgens andere theorieën ging het om macabere rituelen of was het het werk van de Chinese maffia.

Op social media

Op sociale media werd ook gespeculeerd over het werk van een maniak. Maar een aanwijzing was de aanwezigheid in de zak met de handen van plastic schoenhulzen, zoals die ook in laboratoria worden gebruikt. En dat lijkt meer waarschijnlijk.

handen gevonden

Anonieme lichamen

Een onderzoekscommissie zegt dat het waarschijnlijk gaat om handen die zijn verwijderd van anonieme lichamen die ooit zijn aangetroffen. Het is een tamelijk onbekende procedure in Rusland bij de vondst van anonieme lijken. Zo kunnen er in de toekomst nog vingerafdrukken worden afgenomen. Waarom de vingerafdrukken niet in een computer kunnen worden opgeslagen is onduidelijk.

Een mysterie

De handen worden opgeslagen in een forensisch laboratorium. Het enige overgebleven mysterie is nu hoe de zak met handen langs de rivier is opgedoken.

Bekijk hier een video erover:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.