Overleden – Mijn 50-jarige oom, Patrick Promes. Uitvaart in Paramaribo

Promes Paramaribo

Het is nog steeds niet te bevatten dat u er niet meer bent 😢😢 Oompie
Door u kon ik altijd gratis naar vele concerten.

[quads id=1]
3 jaar geleden waren we bij u op bezoek gekomen in Paramaribo Suriname en heeft Jur van u genoten en wat was u dol op hem💕 U ging oppassen en zei toen ik terug kwam, hij is wel druk hoor, maar wel lief😂

Afgelopen jaar ben ik teruggekomen en hebben het zo leuk gehad🎉 ik vergeet 31 december nooit meer🎉 u vroeg mij.. wat drinken jullie? Ik zei vodka energie en opeens kwam u terug met een fles en zei dit is voor jullie! Geniet lief nichtje van mij 😞 we hebben gelachen, gedanst en veel gedronken! U zei nog whoo ik heb je nog nooit zo gezien 🤭 01-01 waren we er weer en weer hadden we het zo gezellig.

Mijn laatste dag in Suriname, kwam u mij halen en deelde we samen met papa een rotirol. Op zanderij vroeg u aan me, wanneer kom je weer? Ik zei, ik hoop 2019 en u zei gelukkig dan zie ik je dan weer.

Ik was op het werk en kreeg het verschrikkelijke nieuws😭 Waarom mijn oom? Waarom doet zo’n persoon u dat aan. Waarom moet ik met deze reden teruggaan naar Suriname? In een huis waar u niet meer bent 😞😢

Ik ga u missen😭❤❤❤❤

~Candice~

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart. De uitvaart zal in Paramaribo plaatsvinden:

[quads id=1]
uitvaart Patrick
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.