Video – Politie oproep omtrent dood Orlando Boldewijn (Nederland)

Orlando Boldewijn

De politie in Nederland denkt dat daar bij het water in Den Haag die avond of de uren na hij is afgezet iets met Orlando gebeurd moet zijn dat hem fataal is geworden.
[quads id=1]

Wat is er gebeurd met Orlando?

Wat dat precies is, wordt nog steeds uitvoerig onderzocht. Voor nu wil de politie weten wie Orlando nog gezien heeft na zondagavond 18 februari. Op beelden van die avond is te zien wat hij toen droeg. (zie video’s). Orlando was best een opvallende verschijning door zijn lengte. Hij droeg die avond een zwarte broek, zwarte schoenen met witte zolen en een halflange zwarte regenjas.

In die outfit zou hij gezien kunnen zijn ergens in de wijk Ypenburg in Den Haag of specifiek bij het Böttgerwater. Hij kan toen dus ook in het gezelschap van iemand zijn geweest.
[quads id=1]

Wie heeft Orlando zondagavond 18 februari nog gezien?

En heeft nog niet met de politie gesproken? Maak dan alsnog contact!

Getuigenoproep: vissers
Het Böttgerwater is een populaire plek voor vissers, ook in de winter. De politie weet inmiddels van getuigen dat er sowieso een stel vissers die zondagavond aan de rand van het water heeft gezeten, schuin tegenover de plek waar Orlando is gevonden.

Politieoproep

De politie wil die mensen heel graag spreken, ook als ze denken dat ze niks bijzonders hebben gezien. En ook met andere mensen die die zondagavond bij dat water zijn geweest of in die week erna en denken iets bijzonders gezien of gehoord te hebben, komen we heel graag in contact.
[quads id=1]

Orlando Boldewijn
Orlando Boldewijn de avond van zijn verdwijning
Politie deelt beelden Orlando Boldewijn van avond vermissing.

De politie heeft beelden gedeeld van Orlando Boldewijn (17). In de avond van zijn verdwijning op 18 februari koopt hij een broodje in een tankstation.

Bekijk hier de beelden:

Vid

Eerdere berichten:
Video – Vrienden halen oma voor begrafenis Orlando Boldewijn uit Suriname
Video – Lichaam vermiste tiener Orlando Boldewijn gevonden

Bron: Opsporing Verzocht
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.