Overleden – Louise Boldewijn

Want Bij U is de bron des levens, In UW Licht Zien Wij Het Licht.

Een Zonnestraal, Oprechte Persoon, Ons Hart, Onze Nieren, Onze Dora/Doortje,

Louise Theodora Boldewijn

Geboren District Coronie 16-1-1949
Overleden Amsterdam 5-3-2018

Op maandag 12 maart 2018 bestaat in de Koningskerk de mogelijkheid om van 12:45 -13:45 afscheid te nemen. Aansluitend vindt er een rouwdienst plaats. Om 14.30 zullen we onze zonnestraal lopend vanuit de Koningskerk naar haar laatste rustplaats begeleiden op De Nieuwe Oosterse begraafplaats.

Namens de nabestaanden:
Glenn Perk,
Jerrold, Zane en Cherryl Boldewijn
en overige familieleden in Nederland en Suriname

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis