46-jarige in Paramaribo opgesloten wegens liefde voor 12-jarig buurmeisje

Suriname verliefd

46-jarige buurman schrijft liefdesbrief voor 12-jarige. De 46-jarige Dewkoemar S., meer bekend als Roy, is door de politie van Paramaribo ingesloten.
[quads id=1]

Zijn buurmeisje is 12 jaar

Deze verdachte heeft een brief geschreven voor zijn overbuurmeisje van 12 jaar. In het schrijven heeft de verdachte vermeld dat hij houdt van de 12-jarige. ‘I love you princess’, stond er in die brief. Uit de verklaring van het 12-jarige slachtoffer blijkt dat zij op die bewuste dag alleen thuis was.
[quads id=1]

Het buurmeisje zat op balkon

Zij zat op het balkon. De verdachte is thuis bij het meisje geweest en heeft haar gevraagd om naar beneden te komen. Het kind weigerde waarna de verdachte de plaats verliet. Hij kwam na enige tijd weer terug en gaf het kind te kennen dat hij iets voor haar had. Het meisje zei om het in de brievenbus te doen.

Hij deed een 10tje erbij
verliefde man
Voorbeeld foto verliefde man

De verdachte had een biljet van SRD 10 en het briefje in de brievenbus gedaan en verliet de plaats.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.