Video – Wie is Ruben ‘Stoffie’ Muringen

Op 30 januari 1963 werd ‘Stoffie’ geboren in het ’s Lands ziekenhuis. Hij was het 4de kind van het gezin Muringen.

Advertisements

Stoffie, met de gouden stem

We kennen hem als de man met de gouden stem. Voor velen een idool. Omdat zijn stem ‘als muziek in de oren klinkt’. De kaseko-professional Ruben ‘Stoffie’ Muringen zit vandaag keer bij Earl op de bank bij ‘Tap a Bankstel. Maar wie is hij eigenlijk?

Dat gaat hij ons vertellen.

Bekijk hier de video:

Advertisements

Video en foto’s van FB Tap a bankstel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.