Video – Wie is Ruben ‘Stoffie’ Muringen

Op 30 januari 1963 werd ‘Stoffie’ geboren in het ’s Lands ziekenhuis. Hij was het 4de kind van het gezin Muringen.
[quads id=1]

Stoffie, met de gouden stem

We kennen hem als de man met de gouden stem. Voor velen een idool. Omdat zijn stem ‘als muziek in de oren klinkt’. De kaseko-professional Ruben ‘Stoffie’ Muringen zit vandaag keer bij Earl op de bank bij ‘Tap a Bankstel. Maar wie is hij eigenlijk?

Dat gaat hij ons vertellen.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Video en foto’s van FB Tap a bankstel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.