Overleden – Emelius Loe A Foe

Psalm 23
De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water, Hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden tot eer van zijn naam. Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want U bent bij mij, Uw stok en Uw staf, zij geven mij moed.

U nodigt mij aan tafel voor het oog van de vijand, U zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. Geluk en genade volgen mij alle dagen van mijn leven, ik keer terug in het huis van de Heer tot in lengte van dagen.

Langs deze weg maken wij bekend dat van ons is heen gegaan van onze vader, grootvader, overgrootvader, broer, oom en schoonvader

Emelius Theowald Jacques Loe-A-Foe

Op de leeftijd van 76 jaar
Geboren Paramaribo 27-10-1941
Overleden Paramaribo 28-2-2018

Singi neti wordt gehouden op woensdag 7 maart 2018 ten huize van de overledene aan de Heveastraat 14 te Paramaribo

De uitvaart vindt plaats op donderdag 8 maart 2018 omstreeks 14:00 – 16:00 uur.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van 14:00 – 15:00 uur, gevolgd door een rouwdienst.

op de locatie Rene’shof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo

Namens de nabestaanden:
Theyenne Loe-A-Foe, kinderen en kleinkinderen

Natasia Loe-A-Foe en gezin

Wendell Loe-A-Foe en kinderen

Errol Loe-A-Foe

en de overige familieleden

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.