Ex-minister Alice Amafo weg bij ABOP

amafo abob

Ex-minister Alice Amafo heeft het lidmaatschap van de ABOP schriftelijk opgezegd. Amafo heeft partijleider Ronnie Brunswijk meegedeeld dat zij de ABOP niet langer als een organisatie ziet, waarin zij een bijdrage kan leveren om de aspiraties van het Surinaamse volk te helpen realiseren.
[quads id=1]
Amafo is geruime tijd inactief binnen de partij. In het proces naar de kandidaatstelling in 2015 werd het duidelijk dat Amafo het gezicht van de ABOP wilde zijn. Zij verzette zich tegen dat Edward Belfort de lijsttrekker zou worden in Paramaribo. Uiteindelijk werd Belfort op de 17e plaats gekandideerd en Amafo mocht de lijst trekken. Belfort is met voorkeursstemmen gekozen tot lid van De Nationale Assemblee.
[quads id=1]

amafo abob
Amafo was minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. In die periode blijkt SRD 5 miljoen verdwenen te zijn die bestemd was voor algemene kinderbijslag. Intussen is er een onderzoek gaande naar deze kwestie.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.