Anoniem: Ik heb een kind in Suriname. Hoe kan ik dat kind nemen?

vader dochter Paramaribo

Hi iedereen. Ik ben Frankie. Ik zit momenteel met een paar problemen. En omdat ik liever niet heb dat mensen mijn tories weten vraag ik jullie eerst om advies.
[quads id=1]

Ik ben regelmatig in Suriname

Ik ben een heer van 34 jaar en ik woon al mijn hele leven in Nederland. Ik ben regelmatig in Suriname. Sowieso altijd in december. 10 jaar geleden kwam ik Charlotte tegen in Suriname en we kregen een verhouding. Die relatie heeft 7 jaar geduurd en nu sinds 3 jaar zijn we gewoon beste vrienden. Ik ga niet meer met haar omdat ik hier in Nederland een vrouw heb ontmoet.
[quads id=1]

Charlotte is een vriendin uit Suriname

Desiree. Desiree weet niets van Charlotte. Ja dat ze een nicht van me is. Want ze belt gewoon en ik stuur regelmatig geld en dozen voor haar en haar dochtertje. Haar dochtertje. Desiree weet dus niet dat het kind van mij is. Achteraf weet ik dat het stom van me is want het maakte niet eens uit. Toen ik met haar begon was het met Charlotte al op een laag pitje. Ik had het meteen duidelijk kunnen maken.  En dat wat ik met Charlotte had was niet echt een relatie. We zijn hele goede vrienden. Ik zorg graag voor haar en nog steeds en als ik in Suriname was, was zij mijn minnares.

Mannen die hier en daar kinderen maken

Voordat jullie gaan zeggen dat mijn dochtertje niet van mij is. Als je haar ziet, zie je mij. Ik heb geen DNA test nodig. Maar de reden waarom ik het ook niets heb gezegd. Desiree heeft een hekel aan mannen die hier en daar kinderen maken. Ik in feite ook. Maar helaas is het nu eenmaal zo. Al heb ik maar 1 Princes.

Mijn moeder zoekt ze regelmatig op

Dat ik het haar ga moeten vertellen is een feit. Want we gaan trouwen. En we kunnen niet gaan trouwen zonder dat ze het weet. En er is nog iets. Ik wil mijn dochtertje graag opvoeden hier in Nederland. Mijn vraag is dan ook aan de moeders in Suriname. Zouden jullie je dochtertje naar haar vader in Nederland sturen? Wetende dat ze goed terecht gaat komen? Ze zal goed verzorgd worden, met veel liefde en ze zal een goede opleiding hebben? Ze zal niets te kort komen. Of kan ik dat echt niet vragen aan Charlotte om haar kind aan mij af te staan?
[quads id=1]

Charlotte heeft alleen mijn dochtertje. Ik ben zelfs bereid om haar ook naar Nederland te halen. Dan komt mijn andere vraag. Zouden jullie het als vriendin accepteren? Ik wil Desiree namelijk niet kwijt. Maar ik voel me de laatste tijd verplicht om voor mijn kind te zorgen. Ik kan niet een goed leven hier hebben en zij zit daar in Suriname. Het leven daar wordt met de dag moeilijker. Zodra ik iets lees over misbruik en geweld wil ik haar hier bij mij hebben.

Het gaat een klap zijn

Hier kan ik makkelijker voor haar zorgen. Mijn moeder wil het ook graag. Ik ben namelijk haar enige kind. En ze gaat regelmatig naar Suriname en kent Charlotte en die kleine ook goed. Ze ziet ook dat het leven daar moeilijk is voor mijn dochtertje. Dit alles is moeilijk tegenover Desiree. Het gaat echt een klap voor haar zijn. Maar ik kan niet langer wachten. Ik weet dat.
[quads id=1]

vader dochter
Foto van Fancy Haircuts

Daarom vraag ik jullie met alle respect. Hoe moet ik dit in Godsnaam aanpakken. Mijn dochtertje staat op de eerste plaats. Als dat betekent dat ik Desiree kwijt raak dan is dat vreselijk voor mij maar mijn dochter is prioriteit nummer 1. Ze heeft me nodig. Dus jawel, ik ga dit doorzetten en verder uitzoeken en bespreken thuis. Dus alle tips zijn welkom. Ik ben zenuwachtig voor jullie reacties. Dit ding houdt me dag en nacht bezig.

Bedankt

Mijn dochtertje is 5 jaar en ik ga bijna 3 jaartjes met Desiree. We hebben geen kinderen. Bedankt alvast.

Gerelateerde verhalen: Klik op de foto om het verhaal te lezen:
Anoniem – Hij zorgt voor ons. Moet ik zijn Surinaamse buitenkind accepteren?
zijn buitenkind FamilieNieuws Suriname Nederland Paramaribo Anoniem verhalen

Anoniem: Ik wil er zijn voor mijn kind, maar die moeder maakt het onmogelijk

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.