Video – Nog steeds geen bus vervoer?

school Suriname

Vandaag gaan de acties van de Organisatie van Bus- en Boothouders (OBS) de tweede dag in. De regering heeft de 25% verhoging die beloofd was aan de OBS nog steeds niet uitbetaald.
[quads id=1]

Toch niet uitbetaald

De OBS was overeengekomen met minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie een tariefverhoging van 40%. Binnen de Raad van Ministers werd besloten dat slechts 25% kan worden betaald. De leden van de OBS besloten voor januari en februari mee te gaan met 25% verhoging en uitbetaling van twee maanden van de terugwerkende kracht. De afgesproken 40% blijft overeind, ook al wordt deze later uitgekeerd. Nu is de 25% toch niet uitbetaald.
[quads id=1]

Kinderen zijn de dupe

Vooral kinderen uit de districten en het binnenland die met de schoolbus of schoolboot moeten worden vervoerd, zijn de dupe van de situatie. De afgelopen periode zijn er vaak acties gevoerd omdat de betaling niet op tijd plaats heeft gevonden.
[quads id=1]
bus school
Bekijk hier de video:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.