Security lost waarschuwingsschoten op vrouw in Paramaribo

politie Paramaribo

Veiligheidsman kledingzaak lost waarschuwingsschot op dievegge. Een alerte security guard heeft zondagavond een vrouw aangehouden wegens diefstal van kleding uit een winkel aan de Coesewijnestraat.
[quads id=1]

De vrouw rende uit de winkel

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte met twee korte broeken en een bloes in de kleedkamer is geweest. Iemand hoorde dat zij het alarm aan de kleding ontkoppelde. De eigenaar en de veiligheidsman hebben toen een onderzoek ingesteld en de klant gevraagd wat zij met drie hangers deed, terwijl zij een korte broek en een bloes bij zich hield.Terwijl zij bezig waren is de verdachte uit de winkel weggerend.
[quads id=1]
politie Suriname

De man wilde de vrouw op andere gedachten brengen

Zij werd achterna gezeten door de veiligheidsman. Hij heeft een waarschuwswingschot gelost om de vrouw op andere gedachten te brengen. Het gelukte de beveiliging om de dievegge aan te houden.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.