72-jarige verdachte heeft spijt van ontucht en blijft op vrije voeten

zus Paramaribo

Johannes Z. (72) is maandag veroordeeld voor onzedelijke handelingen met een minderjarig meisje. Hij kreeg 12 maanden cel, waarvan 11 voorwaardelijk en een proeftijd van 3 jaar.
[quads id=1]

Verdachte blijft op vrije voeten

Met dit vonnis blijft de man op vrije voeten, aangezien hij reeds een maand in voorarrest had gezeten. Tijdens de zitting had hij spijt betuigd van zijn handelingen.

De 72-jarige verdachte Johannes Z. heeft een celstraf van 12 maanden, waarvan 11 voorwaardelijk opgelegd gekregen. Kantonrechter Ingrid Lachitjaran achtte ontucht wettig en overtuigend bewezen.

Proeftijd van 3 jaar

Het Openbaar Ministerie had 12 maanden geëist, waarvan 6 voorwaardelijk en een proeftijd van 3 jaar.
[quads id=1]

Maagdenvlies was nog in tact

Het meisje had haar ouders verteld dat de verdachte haar betast had. Volgens het onderzoek is komen vast te staan dat het maagdenvlies nog in tact is. De verdachte had bekend dat hij ‘gespeeld’ had met het kind. Hij wist niet wat hem was overkomen, zei hij.

misbruik
Voorbeeldfoto
Hij beloofde het nooit meer te doen

De verdachte zei tot inkeer te zijn gekomen en beloofde zoiets nooit meer te zullen doen.
[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:
72-jarige verdacht van intiem misbruik minderjarige
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.