Man op vakantie in woning te Paramaribo beroofd en neergestoken

politie Paramaribo

Toerist neergestoken bij gewapende roofoverval te Paramaribo. Vier gewapende en gemaskerde criminelen zijn zondagochtend omstreeks 04.00 uur een woning te Munder binnendrongen.
[quads id=1]

Ze waren op vakantie in Paramaribo

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met T.B. Volgens zijn verklaring is hij met een vriend A.N. samen naar Suriname afgereisd. Op die bewuste avond was T.B. alleen thuis. A.N. kwam omstreeks dat tijdstip thuis aan. Geen minuut later werd de voordeur van de woning, alwaar de buitenlanders vertoeven, ingetrapt.

Ze namen zijn broek mee

Volgens T.B. waren de daders al enige tijd bezig de woning in te breken. Het traliewerk aan de achterzijde was al doorgezaagd. Twee van de rovers waren met T.B. bezig en de overige twee met A.N. Onder bedreiging maakten de rovers van A.N. een lange broek met daarin Euro 300 en SRD 500 buit.
[quads id=1]
steken overleden

Hij werd neergestoken

Ook werd zijn halsketting en een horloge weggenomen. T.B. probeerde te ontvluchten uit de woning. Hij werd door het tweetal vastgehouden en werd daarbij gestoken aan zijn zij iets boven de heupen. Ook moest hij een keiharde slag incasseren aan zijn hoofd. Van hem maakten de overvallers de totale inhoud van zijn portemonnee buit.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.