Foto’s en video – Moeder deelt doodgeboren baby met de wereld (buitenland)

doodgeboren

Een moeder die rouwt om haar doodgeboren baby heeft heel moedig, en voor sommige mensen zeer confronterend, haar verhaal en foto’s gedeeld op Facebook.
[quads id=1]

Moeder beviel van een dode baby

Op 11 september beviel Natalie Morgan uit Orlando van haar dochtertje. Het meisje (Eleanor Josephine) was 40 weken en 6 dagen oud toen het doodgeboren werd.

Ze wil de boodschap doorgeven

De Amerikaanse besloot om deze afschuwelijke tragedie aan te grijpen om andere kersverse ouders een belangrijke boodschap mee te geven. Het Facebookbericht is er eentje die door merg en been gaat en is al meer dan 280.000 keer gedeeld.
[quads id=1]

Lees hier enkele delen uit haar bericht:

Er zijn zoveel vrienden van mij en Brian die onlangs baby’s hebben gekregen, binnenkort baby’s krijgen, of in de toekomst waarschijnlijk baby’s zullen verwachten. Dit is mijn pleidooi voor jullie:

Onthou mijn verhaal

doodgeboren baby

Er zullen momenten zijn dat je kind zal gillen en huilen wanneer je ze in bed wil leggen. Of ze huilen zelfs als ze in je armen zitten en je hebt alles gedaan wat je maar kunt bedenken om het huilen te stoppen. Er zullen slapeloze nachten zijn, meerdere luierverwisselingen binnen een paar minuten.  In je haar spugen, op je shirt plassen en in je handen poepen, en nog eens – zoveel meer geschreeuw van de baby, en waarschijnlijk ook van jou. Telkens als dat gebeurt, onthou dan alsjeblieft mijn verhaal. Ook als je gefrustreerd bent en weg wilt rennen:

Ik wist het

Mijn lieve, lieve Eleanor Josephine werd geboren op 11 september. Ik ging naar bed in de nacht van de 10e en ze schopte nog. Ik werd wakker en ze schopte niet. Ik kon de hartslag niet vinden op de thuis-doppler. Ik wist. Ik wist het gewoon. Ik wilde het niet weten … ik wilde me vergissen, maar ik wist het.

Bekijk hier de originele post om alles te lezen:

Ze hebben maar 1 video van hun baby toen ze in leven was:
[quads id=1]

Foto’s van Facebook
Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.