37-jarige voetganger dodelijk aangereden

Kanhai

De 37-jarige voetganger Roepesh Kanhai is op vrijdag 2 maart dodelijk aangereden door een personenauto aan de Abdul Ghani Madharweg.
[quads id=1]

De politie kwam ter plaatse

De Ongevallen Dienst van politie te Nieuw Nickerie deed na de melding van de aanrijding de plek aan. Het onderzoek ter plaatse heeft uitgewezen dat de personenauto reed over voornoemde weg, komende vanuit Nieuw Nickerie richting het strand.

Voetganger stond plotseling op zijn weghelft

Volgens verklaring van de 23-jarige autobestuurder Rawish R. was hij op weg naar het stad toen hij plotseling de voetganger op zijn rijhelft zag. Hij remde krachtig af, maar reed de man toch aan. Door de slag belandde het slachtoffer op de langs de weg lopende berm en liet ter plekke het leven.
[quads id=1]

Niet onder invloed

Kanhai

De autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de bestuurder Rawish in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van het zal na obductie worden afgestaan aan de nabestaanden. Ganish is de 1e verkeersdode voor Nickerie en brengt de verkeersbarometer landelijk naar 12.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.