Verslaafde Quincy steelt van zijn vader

Tablet stelen

Quincy S is gisteren veroordeeld voor het stelen van spullen van zijn vader.

Stelen van zijn vader

Rechter Robert Praag heeft hem conform de eis van het Openbaar Ministerie veroordeeld tot tien maanden celstraf waarvan negen voorwaardelijk onder aftrek met een proeftijd van drie jaar.
[quads id=1]

Hij hoeft niet meer naar de gevangenis

Quincy S is op vrije voeten en hoeft niet terug in de gevangenis. Hij nam onder meer een laptop, Ipad, autobatterijen en een hond van zijn vader weg. Behalve de hond zijn de spullen niet teruggebracht naar de benadeelde.

Vader praat niet meer met zoon

Quincy S zegt dat hij verslaafd was aan drugs en ging daarom over tot de diefstal. Volgens hem praat zijn vader niet meer met hem. Het is al twee maanden dat hij geen drugs meer gebruikt.

Tablet stelen
Voorbeeld foto

Quincy S, die toegeeft spullen van zijn vader te hebben weggenomen, is voor het eerst in aanraking gekomen met de politie.
[quads id=1]

Vader is moe

Hij bedankte de officier van justitie dat hij geen straf krijgt om terug in gevang te gaan. “Ik heb er spijt van”, zei Quincy S. Zijn vader wilde dat de zaak voor de rechter werd gebracht, omdat hij moe was van de diefstallen. De rechter hoopt dat de jongeman niet meer in de beklaagdenbank komt

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.