4 mannen nemen recht in eigen hand en mishandelen dief

bromfiets dief

Vier verdachten aangehouden voor eigen recht in handen nemen omtrent dief; acteur en verspreider filmpje ook opgebracht voor verhoor
[quads id=1]

De bromfiets dief is ingesloten

De politie van het ressort Lelydorp heeft begin februari 2018 een bromfiets dief ingesloten, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Benadeelde en drie anderen

Deze verdachte werd aangehouden door de benadeelde en drie andere heren die naar hun verklaring de man hadden achterhaald. Daarna is de bromfietsdief overgedragen aan de politie. Bij de voorgeleiding verzweeg de verdachte dat hij door de mannen is mishandeld.

bromfiets dief
Een stukje uit de film

[quads id=1]

Verkeerde aanpak

Aan de politie van het bureau waar hij is ondergebracht, vertelde hij het verhaal, waarna er aangifte ter zake mishandeling is opgenomen. Ook bij de voorgeleiding bij de officier van Justitie heeft de verdachte de verkeerde aanpak door de mannen, voorgelegd aan de officier. Redenen waarom de officier van justitie de politie ook vroeg de zaak te onderzoeken.

Mannen zijn opgespoord en aangehouden

De vier mannen zijn in beeld gebracht. Deze verdachten zijn op donderdag 22 februari door de politie opgespoord en aangehouden. Ook degene die het gebeuren met een mobiele telefoon heeft opgenomen en de andere die dat via social media heeft verspreid, is aangehouden en voorgeleid.

Verspreiding van filmpje

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten en de verspreider van het filmpje voorgeleid, aangesproken en heengezonden.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.