20-jarige vrouw beroofd en gekneveld door man in haar slaapkamer

beroofd Suriname

Een 20-jarige jongedame is vorige week in haar woning overvallen. Zij vertelde de politie dat zij zich in haar slaapkamer op bed bevond toen zij plotseling een ongewapende man in haar kamer zag staan.
[quads id=1]

De vrouw smeekte hem

Hij sommeerde haar rustig te blijven. Met twee van haar eigen kledingstukken werden haar armen gekneveld. Vervolgens poogde hij de jongedame te ontkleden, maar zij smeekte hem haar niets aan te doen. Hij bond toen haar mond dicht met een kledingstuk en liet haar in de slaapkamer achter.

vrouw beroofd

Hij nam spullen mee

De rover ging in de woonkamer waar hij een televisietoestel, twee mobiele telefoons en een portemonnee inhoudende SRD 180 wegnam. Via de achterdeur, die hij eerder geforceerd had om zich toegang tot het pand te verschaffen, verliet hij weer de plaats.
[quads id=1]

De vrouw zocht hulp bij de buren

Het slachtoffer wist zich los te maken en zocht hulp bij de achterburen. Zij liep geen letsel op. Bij de politie is melding gemaakt van de beroving waarna zij met een onderzoek begon

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.