Video – Vrienden halen oma voor begrafenis Orlando Boldewijn uit Suriname

Orlando Boldewijn vermist

Vrienden Orlando halen 33.000 euro op voor ‘beste afscheid ooit’. Het lichaam van Orlando werd maandagavond gevonden in de Haagse wijk Ypenburg.
[quads id=1]

Afscheid wordt het beste ooit

De vrienden van de 17-jarige Orlando, wiens dode lichaam maandagavond na een vermissing van een week werd gevonden in het water in de Haagse wijk Ypenburg, hebben ruim 33.000 euro ingezameld voor zijn begrafenis. Daarmee willen ze hem ‘het beste afscheid ooit’ geven.

Afscheid op zijn manier

De vrienden van Orlando zijn aangedaan door het verlies. Op een website haalden ze da afgelopen dagen geld op om Orlando een afscheid te geven op ‘zijn manier en in zijn stijl’.
[quads id=1]
De omstandigheden rond dood Orlando zijn nog steeds een raadsel, er is vooralsnog geen verdachte in beeld.

“Uw vrijgevigheid zal ons helpen onze droom waar te maken: afscheid nemen van Orlando zoals wij dat willen en op een manier waarop hij zelf ook trots geweest zou zijn.”

Oma uit Suriname

Doel van de doneerpagina was 33.000 euro. Dat bedrag is vanochtend al, na slechts enkele dagen, gehaald. Met het bedrag worden een kist, een grafsteen, een begraafplaats, rouwvervoer, eten en drinken rond de begrafenis en een feest betaald.
[quads id=1]

1000 gele balonnen

Ook worden 1000 gele ballonnen in de lucht gelaten. Volgens Omroep West laten ze met het opgehaalde geld ook de oma van Orlando uit Suriname overkomen voor de uitvaart.

Orlando werd vermist sinds zondag 18 februari. Hij had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis in Rotterdam. Zijn lichaam werd maandagavond opgedoken nadat de politie een melding had binnengekregen via Meld Misdaad Anoniem. Onbekend is hoe en waardoor Orlando in het water is terechtgekomen.

Schoolgenoten herdenken Orlando: ‘Hij liep altijd stralend het schoolplein op’

“Hij was echt het zonnetje op het plein.” Schoolgenoten van de 17-jarige Orlando komen vandaag samen om hem te herdenken.
Bekijk hier nog eenvideo omtrent de zaak:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.