Ajai vindt schoonmaakster via Facebook en misbruikt haar met vrienden

politie Suriname

Ajai S. (36) is aangehouden door de politie van het ressort Meerzorg. Een 25-jarige vrouw deed aangifte van intiem tegen drie mannen, onder wie Ajai.
[quads id=1]

Het was een Facebook vriend

De vrouw verklaarde tegenover de politie een afspraak, via Facebook, te hebben gemaakt met haar social media vriend Ajai S.. De afspraak hield in dat zij schoonmaakwerkzaamheden bij hem thuis zou verrichten tegen betaling.

Hij duwde haar op bed

Op de afgesproken dag is de vrouw opgehaald door Ajai S. en naar zijn huis gebracht. Terwijl zij bezig was de slaapkamer schoon te maken, duwde deze man haar op het bed. Vervolgens heeft hij tegen haar wil omgang met haar bedreven.
[quads id=1]

Zijn vrienden hebben haar ook misbruikt

Hierna kwamen er nog twee vrienden, Anroedkoemar K. (45) en Ronny M. (36), die de vrouw ook beurtelings hebben misbruikt.

Ze kwam daar om schoon te maken

Het slachtoffer verklaarde verder geen afspraken met Ajai S. te hebben gemaakt over andere zaken dan het schoonmaken van de woning. De verdachte is op 26 februari opgespoord.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld. Anroedkoemar K. en Ronny M. zijn een dag later aangehouden en ingesloten, meldt de politie Public Relations.
meisje
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.