47-jarige Chequita overleden in het verkeer

overleden Suriname

De 47-jarige Chequita Val is vermoedelijk in de vroege ochtend van donderdag 1 maart dodelijk aangereden door een personenauto op de weg naar West Suriname.

[quads id=1]

De vrouw was overleden

De Centralde Meldkamer speelde de melding van de aanrijding tussen een voetganger en een personenauto door aan de politie van Zanderij. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het levenloos lichaam van de voetganger op het wegdek aangetroffen. In haar directe omgeving bevond zich een schoudertas, waarin een identiteitskaart van het slachtoffer is aangetroffen.

Er stond een auto langs de weg

In de langs de weg lopende trens is een grijsgelakte Toyota Opa aangetroffen zonder bestuurder.

[quads id=1]

In het voertuig is een identiteitskaart van een manspersoon aangetroffen. Aan de hand van het kentekennummer en de identiteitskaart zal de vermoedelijke bestuurder worden opgespoord.

Lichaam is in beslag genomen

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

overleden Suriname Nederland FamilieNieuws

Barometer klimt naar 11

Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 11. Het onderzoek in deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.