Verkeersbarometer Suriname naar 10 na dodelijk ongeval!

overleden auto ongeval

De 83-jarige autobestuurder Erwin Tilburg die op vrijdag 16 februari in het district Commewijne te Suriname was betrokken bij een aanrijding, is in het ziekenhuis overleden.
[quads id=1]

Ongeluk te Commewijne in Suriname

Bij deze aanrijding had een mede inzittende van het andere voertuig dezelfde dag het leven gelaten.

De politie van Richelieu begaf zich na de melding van de aanrijding met dodelijk afloop naar de plek voor onderzoek. Ter plaatse troffen de wetsdienaren het levenloze lichaam en drie gewonden inclusief de bestuurders van beide voertuigen aan.

Ziekenhuis te Paramaribo

Per ontboden ambulance zijn de drie gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide bestuurders en een mede inzittende van het voertuig van Erwin liepen zware letsels op.
[quads id=1]
verkeersdode

Hij liet gisteren het leven

Erwin liet in de vroege ochtend woensdag 28 februari het leven. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffer is de barometer landelijk gestegen naar 10.

Gerelateerde verhalen:
53-jarige passagier overleden na auto ongeluk

Foto van Maurice Fernandes Mendes
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.