Opsporing – Vrouw verdacht van oplichting en diefstal te Paramaribo

opsporing vrouw

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
[quads id=1]

O P S P O R I N G

De Procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van

een onbekende vrouwelijke verdachte.

Voornoemde verdachte wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting c.q. diefstal. Zij heeft kans gezien om op maandag 29 januari 2018 beleende gouden sieraden bij de Volkscredietbank in te lossen met gebruikmaking van bescheiden die door misdrijf zijn verkregen.

S I G N A L E M E N T

[quads id=1]
GESLACHT……………………………….VROUWELIJK

ETNICITEIT……………………………….AFRO-SURINAMER

HUIDSKLEUR……………………………BRUIN

HAARDRACHT…………… KROES (ROOD/ ZWART)

POSTUUR…………………. SLANK

Maak contact met de politie

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het ressort Centrum op de telefoonnummers, 471111; 478151, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo, 23 februari 2018,
De Procureur Generaal bij het hof van Justitie in Suriname

opsporing vrouwNamens deze,
De inspecteur van politie,
[quads id=1]
( N.A. DJAMAD)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.