Vijftigjarige Patrick Promes vermoord te Paramaribo

Promes Paramaribo

De vijftigjarige Patrick Promes heeft op woensdag het leven gelaten na een vechtpartij. Het slachtoffer is met een scherp voorwerp in een handelszaak aan de Zinniastraat door de 35-jarige Maikel L. gestoken.
[quads id=1]
Per ontboden ambulance is Patrick Promes naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd waar hij kort na aankomst de geest gaf. De verdachte verliet rennend de plaats, maar werd in de omgeving door omstanders aangehouden en overgedragen aan de militaire politie, die hem vervolgens overdroeg aan de politie.
[quads id=1]
patrick Promes
Hangende het verdere onderzoek is Maikel L., na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

[quads id=1]
Foto binnengekomen via Facebook

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.