Overleden – 47-jarige Anand Ramautar

anand overleden

Overleden

Anand Ramautar

We zullen u missen, u heeft altijd klaargestaan voor een ieder in de familie. Om op welke wijze dan ook uw hulp te bieden. Onverwachts en niet te geloven dat u op zo een tragische wijze uit ons midden weg bent gegaan.

U heeft mij altijd als uw zoon gezien u zal altijd in ons hart blijven leven.
Ik heb veel van u geleerd maar helaas kan ik de molen van God niet terugdraaien

aum tamso ma jyotir gamaye mrityur ma amritam gamaya

~Vishal~

[quads id=1]
Anand Ramautar
[quads id=1]
Anand Ramautar

anand overleden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.