Wanshika doet aangifte tegen haar jaloerse vriend Raöel

man slaat vrouw

De politie van Albina heeft op zondag 18 februari Raöel M. in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Ze is mishandeld door haar jaloers vriend

Raöel wordt ervan verdacht zijn vriendin Wanshika op vrijdag 16 februari te hebben mishandeld en bestolen. Het slachtoffer deed toen aangifte bij de politie. Zij verklaarde dat zij op de bewuste dag haar vriend bij de platte brug te Frans Guyana ontmoette.

Hij nam haar telefoon en euro’s

Gelijk toen hij haar zag, greep hij haar mobiele telefoon die zij in haar hand had weg. Ook een geldsbedrag in Euro dat ze in haar beha had bewaard, nam hij weg. Vervolgens bracht hij de jonge dame enkele trappen toe in haar onderbuik. Het slachtoffer verklaarde aan de politie meermalen uit jaloezie door Raöel te zijn mishandeld.
[quads id=1]

Hij ontkent

De verdachte werd opgespoord en op zondag 18 februari op aanwijzing van Wanshika aangehouden langs de waterkant te Albina. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en heeft verklaard dat hij de mobiele telefoon heeft bewaard in Frans-Guyana. Raöel ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de overige misdrijven.

man slaat vrouw

Hij is opgesloten

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de jaloerse vriend in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.