Video – Thermen Hermitage Suriname onterecht op de veiling?

Thermen Hermitage

De kortgedingrechter heeft dinsdagmorgen bepaald dat gezondheids- en ontspanningsoord Thermen Hermitage bij openbare veiling verkocht mag worden.
[quads id=1]

Al jaren met de bank in de knel om schuld

Het bedrijf lag al enkele jaren met de Hakrinbank in de knel over een schuld die deze bank van een andere financiële instelling heeft overgenomen.

De schuld werd niet naar tevredenheid afgelost

De directie van Thermen Hermitage was het niet eens met de gang van zaken en stelt dat de bank na de overname geen inzage wilde geven over de hoogte van de schuld. Daar er geen oplossing kwam in het dispuut en de schuld niet naar tevredenheid van de bank werd afgelost, werd overgegaan tot openbare veiling. Directeur bij Thermen Hermitage, Rebien Gangaram-Panday, spande daarop een kortgeding aan om de verkoop te stuiten.
[quads id=1]

Drie rechters houden zich met de zaak beter

Tot twee keer toe ging de veiling vanwege rechtszaken niet door en hebben intussen reeds drie rechters zich met deze zaak beziggehouden. Dinsdag viel het doek en vonniste de kortgedingrechter dat de veiling onverwijld mag doorgaan. Op de Facebook-pagina van het bedrijf en tegenover de Ware Tijd uit Gangaram-Panday ernstige beschuldigingen tegen de Hakrinbank. Naar zijn zeggen is hij “ongewild ten prooi gevallen aan een misdadig netwerk van corruptie”.

Thermen Hermitage
De Hakrinbank heeft volgens hem op basis van “vals opgemaakte documenten, leugens en bedrog”, de schuld die met het Trinidadiaanse bedrijf DFL Trinidad was aangegaan naar zich toegetrokken met het doel zijn bedrijf te veilen.
[quads id=1]

Notarissen onderdeel van het complot

Gangaram-Panday is ervan overtuigd dat “deze bank zelfs enkele rechters op haar hand heeft”. Ook notarissen zouden onderdeel zijn van het complot. Deze kwestie is door de dWT-redactie aan de leiding van de Hakrinbank voorgelegd, maar heeft nog geen reactie gekregen.

Bekijk hier de reactie van Thermen op hun Facebook pagina:

Bekijk hier de video erover:

Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.