Anoniem – Mijn vriend heeft op vakantie in Suriname een dame leren kennen

vriend verliefd

Goedendag mensen, ik heb adviezen van jullie nodig. Uit Nederland en Suriname.  Ik wil weten wat ik precies kan doen. Ik ben Anita en ik zit in een relatie met Bjorn, ik heb eigenlijk een dol gelukkige relatie en ben ook in de verwachting.
[quads id=1]

Mijn vriend was in december op vakantie in Suriname

Mocht helemaal niet klagen. Kreeg al mijn tijd en aandacht van Bjorn. En nu begin het. Hij was in december weer  in Suriname wat hij allemaal heeft gedaan weet ik niet. Een dag ging ik op FB en zag dat hij een foto heeft gepost heel wat reacties zo. Maar ik keek niet daarnaar.

Ik ben toen weg van FB gegaan maar er sprak een stem in me hoofd en zei van ga terug en klik op de eerste reactie. Toen ben ik weer op FB gegaan en zag de eerste reactie van een zekere Marcia en klikte. Ik ben op haar profiel gegaan en zag dat Bjorn op al haar foto heeft gereageerd. Met: mijn love, heel wat dingen en op haar beurt reageerde ze ook zo op zijn foto’s.

Ik sliep dagen niet

Vanaf die dag daar was ik helemaal gebroken. Echt down kon niet meer. Ik dacht aan heel wat dingen. Ik sliep dagen niet. Huilde constant maar had hem toen nog niet geconfronteerd. Ik weet niet wat ik moest doen. Ik sprak tot een ieder . En vroeg advies. Zo een beetje over wat ik kon doen. Toen zei me vriendin: Laten we Marcia een bericht sturen en haar te verzoeken om je vriend met rust te laten. Ik zei der dat ik bang ben om zo iets te doen maar ik ben toch daarna akkoord gegaan.
[quads id=1]

Ik heb haar een bericht gestuurd

Ik heb toen dat kind een bericht gestuurd. Gevraagd wie ze eigenlijk is van me vriend en of ze me vriend met rust kan laten. Toen zei ik der nog: ‘Als me vriend je zegt dat hij niemand heeft liegt hij. Ik doe dit niet om mij maar ik doe het om mijn kind. Ik zei der nog van is een verzoek. Ik weet dat het een shock is maar geef het alstublieft een plaats. Ik heb dat kind zo gebedeld echt met veel verdriet in mijn hart.

Ik wilde haar bellen

Ik heb der ook gevraagd of ik haar mocht bellen. Om erover te praten. Ze heeft nooit gereageerd. Ik heb der toen weer een bericht gestuurd echt op een rustige manier he. Als het andere dames waren hadden ze misschien anders gereageerd. Waarschijnlijk heeft ze me vriend gezegd want hij deed vanaf dat moment zo gestrest. Had ook veel minder tijd voor me.

Ik ga eerlijk zijn, ik heb vreselijk gehuild tranen vielen op me buik en voelde gewoon rillingen.  Ik heb dat kind daarna weer een bericht gestuurd van ik ga niets meer zeggen je mag doen wat je wilt met hem, maar die tranen die ik hier laat vallen op mijn kind zal je op je geweten dragen en als je een moeder van een kind bent zou je wel weten waarover ik het heb.

Het leek alsof ik met haar man ging

Ik voelde gewoon plotseling dat ik met iemands man ging, terwijl ik juist de daad werkelijke vrouw ben.
[quads id=1]
Diezelfde dag is Bjorn bij me gekomen. Hij heeft schandalig hartstochtelijk de liefde met me gedreven.  Alsof het de eerste keer was. Zo heeft hij het nooit met me gedaan!  Toen zei hij: Ik ga je nooit laten voor een ander alles wat je zag is gewoon om dat kind tevreden te stellen en was toen ik in Suriname was. Het stelde niets voor.

vriend verliefd

Het blijkt nu wel dat hij dus al een jaar met dat kind een relatie heeft. En dat hij nu dat kind gewoon voor de gek aan het houden is. Ik wilde haar dat duidelijk maken maar zag dat ik geen toegang meer had naar haar toe. Ik hoor nu ook dat ze ook zwanger is. Maar daar geloof ik helemaal niets van. Ik wil het nu van haar weten. Dus ze MOET contact met me maken.

Moet ik hem laten?

Nu komt mijn vraag: Moet ik me vriend laten voor haar? Of kunnen jullie via hier tot dat kind praten om me vriend met rust te laten. Tenminste om contact met me te maken zodat we dit kunnen bespreken op een normale manier. Ik kan deze pijn echt niet meer hebben vooral hoe ik in de verwachting bent. En hoe kan ik mijn vertrouwen weer in me vriend terugkrijgen? Is hij wel te vertrouwen?
[quads id=1]

Ik hoeft niet perse anoniem te zijn

PS: Wat vinden jullie moet ik de naam van het kind bekend maken want ik wil graag dat ze reageert op mij. Misschien kan iemand anders haar dan waarschuwen. Of is het geen goed plan? Het maakt mij niet uit als mensen mijn naam kennen. Ik ben gewoon openlijk en vraag openlijk om advies. Wat denken jullie. Ik heb haar naam en foto? Alvast bedankt.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

Foto: Pinterest